Mașina Penitenciarului din Soroca, implicată într-un accident

0
787

Două mașini s-au tamponat, ieri, la intersecția străzilor Decebal și Ștefan cel Mare din municipiul Soroca. Una dintre aceasta este mașina specializată a Penitenciarului Nr. 6 din Soroca. Nici-o persoană nu a avut de suferit, automobilele însă au fost deteriorate.

Potrivit poliției, care a investigat cazul la fața locului, vinovat de accident se face șoferul autospecialei penitenciarului, care, traversând intersecția dirijată de semafor la culoarea roșe, nu s-a asigurat că alți participanți în trafic îi cedează trecerea.

Serghei Lozan, specialist superior de Stat al Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere, SSP, Inspectorartul de Poliție Soroca:
Mașina Penitenciarului traversa la culoarea roșie a semaforului. Având girofarul în funcțiune, trebuia, conform punctului 105 alin. 2 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere, să se asigure că alți participanți la trafic nu trec la culoarea verde a lor. A doua mașină implicată în accident se deplasa regulamentar, la culoarea verde a semaforului

Alte trei accidente au fost inregistrate la începutul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.