Mașina Penitenciarului din Soroca, implicată într-un accident

0
787

Două mașini s-au tamponat, ieri, la intersecția străzilor Decebal și Ștefan cel Mare din municipiul Soroca. Una dintre aceasta este mașina specializată a Penitenciarului Nr. 6 din Soroca. Nici-o persoană nu a avut de suferit, automobilele însă au fost deteriorate.

Potrivit poliției, care a investigat cazul la fața locului, vinovat de accident se face șoferul autospecialei penitenciarului, care, traversând intersecția dirijată de semafor la culoarea roșe, nu s-a asigurat că alți participanți în trafic îi cedează trecerea.

Serghei Lozan, specialist superior de Stat al Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere, SSP, Inspectorartul de Poliție Soroca:
Mașina Penitenciarului traversa la culoarea roșie a semaforului. Având girofarul în funcțiune, trebuia, conform punctului 105 alin. 2 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere, să se asigure că alți participanți la trafic nu trec la culoarea verde a lor. A doua mașină implicată în accident se deplasa regulamentar, la culoarea verde a semaforului

Alte trei accidente au fost inregistrate la începutul lunii august.


Articolul precedentÎncă ȘASE zile pentru a te înscrie la Școala de Studii Avansate în Jurnalism!
Articolul următorCitește mâine în ziarul “OBSERVATORUL DE NORD”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.