Mărțișoare pentru toți: Alb cu roșu și multă dragoste (FOTO)

0
60
În imagine, beneficiarii Roman, Danu și încă un Roman, alături de echipa Centrului și voluntare, confecționând mărțișoare

Au depus suflet, efort și multă imaginație pentru a confecționa cele mai frumoase mărțișoare. Este vorba despre beneficiarii Centrului de incluziune socială “Clubul Împreună” Soroca, care, ajutați de echipa Clubului și voluntarele Colegiului „Mihai Eminescu”, au pregătit zeci de mărțișoare pentru toți doritorii de a purta simbolul primăverii.

Mari sau mici, din fire de ață sau alte materiale, mărțișoarele confecționate de persoanele cu necesități speciale, beneficiari ai clubului, îți fură privirea. Acestea sunt create cu mare dragoste și împachetate frumos, gata de a bucura pe cineva în luna martie, când se cade să fie purtați la piept.

Ne pregătim de sosire primăverii de la mijlocul lunii februarie. În cadrul atelierului de ergoterapie, împreună cu beneficiarii noștri am confecționat mai multe modele de mărțișoare. Acestea sunt executate în croșetă sau modelate din ață, din hârtie creponată… Scopul acestor ocupații este dezvoltarea abilităților, a imaginației și nu în ultimul rând păstrarea tradițiilor”, a menționat Inna Șoimu, coordonatoarea Centrului.

Beneficiarii sunt ajutați de voluntarele Viorica Țurcan, Doina Chistrea, Maria Ursachi.

Am auzit despre acest Centru și este o plăcere pentru mine să mă implic în activități aici. Am stabilit o relație de prietenie cu beneficiarii, îmi place să lucrez cu ei. Este și o experiență profesională, aici învăț diverse metode de lucru cu beneficiarii, învăț să confecționez diverse articole. Această experiență îmi va fi utilă în calitatea mea de viitor asistent social”, opinează voluntara Maria Ursachi.

Doritorii de a purta la piept lucrările confecționate de acești bravi tineri, o pot face comandându-le la nr. (0-230) 30527, Astfel veți bucura niște oameni creativi și veți susține activitatea Clubului Împreună Soroca.

Lucrările beneficiarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.