Marin RUSSU: „Misiunea pentru anul fotbalistic 2021-2022 a fost îndeplinită — FC „Inter” este echipa care formează nucleul echipei de amatori ai ARF Soroca — finalista competiției!

0
222

Chiar dacă echipa noastră nu și-a îndeplinit obiectivul pentru acest an fotbalistic — clasarea în primele trei echipe ale competiției, avem tot dreptul să afirmăm că „suntem în grafic”.

Or, echipa de fotbal amatori a Asociației raionale de fotbal, nucleul căreia îl constituie jucătorii de la INTER, a acces în finala competiției, unde ne așteaptă un vechi și redutabil adversar — echipa ARF Ialoveni. Sperăm că pe data de 26 iunie, pe stadionul din Lozova să ne surâdă norocul și la fel ca în anul 2016 să câștigăm Cupa și să reprezentăm Republica Moldova pe arena europeană!

Referitor la anul fotbalistic care vine nu pot spune nimic concret — totul depinde de finanțarea echipei și de dorințele jucătorilor. Personal nu mă voi opune plecării lor la alte echipe, care le vor permite să joace pe terenuri bune, dar să nu se chinuie ca pe stadionul din Soroca. Ce ține de persoana mea, mă voi pregăti de formarea noilor fotbaliști…

Rândul de sus: CHISTOL Eugen, VLAS Andrei, GUMENCO Alexei, TONOFREI Dumitru, RUSU Vadim, RUSU Marin (antrenor principal), URSU Ion, BALAN Igor, TONOFA Nicolae (antrenor secund), VIERU Ghenadie (medic)

Rândul de jos: LEȘCO Roman, JITNIUC Andrei (administrator), IGNAT Mihai, CAZAC Gheorghe (căpitanul echipei), ȚURCANU Mihai

Lipsesc: URSU Mihai, BOTNARU Vasile, NARTEA Stanislav, SÂRGHI Victor.

Articolul precedentA pus bazele unei afaceri în agro-turism la Șolcani / VIDEO
Articolul următorAgricultorii nu renunță la revendicări / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.