Mai puține, dar și la Soroca astăzi sunt confirmate cazuri noi de COVID-19 și un deces

0
1628

Alte 57 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 551 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 19 439 cazuri, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Din numărul total de cazuri în republică, până la ziua de astăzi, s-au tratat 12 793 persoane, iar 649 au decedat.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate două cazuri noi de infecție prin COVID-19. Numărul total de persoane confirmate cu Coronavirus a ajuns la 669. Dintre aceștia 19 au decedat în urma complicațiilor cauzate de virus, inclusiv astăzi este înregistrat un deces în raion.

Totodată, 515 pacienți s-au tratat.

 

Totodată, ministerul informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 643: Femeie de 68 ani, din raionul Drochia. Internată la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

 

Deces 644: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 25 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

 

Deces 645: Bărbat de 75 ani, din mun. Soroca. Internat la data de 8 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi, obezitate gr. II.

 

Deces 646: Femeie de 40 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 8 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: Insuficiența venoasă cronică vaselor membrelor inferioare, Obezitate gr III.

 

Deces 647: Bărbat de 60 ani, din raionul Cantemir. Internat la data de 16 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, hepatită toxică.

 

Deces 648: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău.Internat la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: boală renală cronică stadiu III, hepatită cronică, hipertensiune arterială.

 

Deces 649: Bărbat de 57 ani, din raionul Nisporeni. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Nisporeni. Comorbidități: hidrotorax bilateral, fluter atrial persistent.

Articolul precedentA mâncat bomboane și…a murit
Articolul următorCe? Unde? Cât? Localitățile raionului Soroca în care sunt cazuri active de COVID-19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.