Mai puține, dar și la Soroca astăzi sunt confirmate cazuri noi de COVID-19 și un deces

0
1627

Alte 57 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 551 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 19 439 cazuri, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Din numărul total de cazuri în republică, până la ziua de astăzi, s-au tratat 12 793 persoane, iar 649 au decedat.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate două cazuri noi de infecție prin COVID-19. Numărul total de persoane confirmate cu Coronavirus a ajuns la 669. Dintre aceștia 19 au decedat în urma complicațiilor cauzate de virus, inclusiv astăzi este înregistrat un deces în raion.

Totodată, 515 pacienți s-au tratat.

Totodată, ministerul informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 643: Femeie de 68 ani, din raionul Drochia. Internată la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Deces 644: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 25 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 645: Bărbat de 75 ani, din mun. Soroca. Internat la data de 8 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi, obezitate gr. II.

Deces 646: Femeie de 40 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 8 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: Insuficiența venoasă cronică vaselor membrelor inferioare, Obezitate gr III.

Deces 647: Bărbat de 60 ani, din raionul Cantemir. Internat la data de 16 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, hepatită toxică.

Deces 648: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău.Internat la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: boală renală cronică stadiu III, hepatită cronică, hipertensiune arterială.

Deces 649: Bărbat de 57 ani, din raionul Nisporeni. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Nisporeni. Comorbidități: hidrotorax bilateral, fluter atrial persistent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.