Mai mulți tineri din Soroca s-au mobilizat pentru un oraș mai curat

0
118

Un grup de tineri din Soroca au desfășurat o acțiune de salubrizare în apropierea unui izvor. Locul este foarte popular printre Soroceni, iar grație tinerilor care își iubesc orașul, acesta are un aspect îngrijit.

„Nu este gunoiul nostru, dar este orașul nostru”! Aceasta au afirmat tinerii când au plănuit activitatea de salubrizare, se arată într-un comunicat al CRT DACIA.

”La data de 14 august 2020, a fost petrecută o acțiune de salubrizare de către membrii Consiliului Local al Tinerilor în parteneriat cu primăria orașului Soroca care a aprovizionat tinerii cu saci, mănuși și sticle cu apă. Am fost bucuroși că ni s-au  alăturat și alți voluntari care împreună am putut să facem o muncă frumoasă.

Acțiunea a fost desfășurată la izvorul de lângă vamă și scările din regiunea fostei fabrici de Tricotate.

Tinerii și-au unit forțele și au  adunat în jur de 100 de saci de  produse din plastic, polietilen și alte gunoiuri menajere.

Foto: CRT DACIA

Echipa Consiliului Local al Tinerilor bate alarma și vine cu îndemnul către toți locuitorii orașului Soroca de a păstra orașul curat, frumos, și de a se manifesta responsabil atunci când se află în locuri publice, deoarece doar împreună putem contribui la un oraș frumos și prosper”, se mai spune în comunicat.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentLa Soroca este în vogă să fii tânăr activ
Articolul următorPână la 1 octombrie Israelul spune NU cetățenilor Republicii Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.