Mai mulți copii au primit diplome pentru participarea la concursul de desen organizat de DSE Soroca / GALERIE FOTO

0
286

Astăzi, Direcția Situații Excepționale din Soroca a organizat o ceremonie de înmânare a diplomelor pentru elevii care au participat la concursul anual de desen, intitulat “Prevenirea situațiilor de urgență în viziunea copiilor”. În cadrul evenimentului, copiii însoțiți de dascăli și părinți au avut oportunitatea de a vizita Unitatea de Salvatori și Pompieri din Soroca și de a se familiariza cu echipamentul din dotare al pompierilor, mijloacele de transport și alte aspecte specifice activității lor.

Pentru a-i impresiona pe cei mici și pentru a le arăta cu adevărat cum se desfășoară intervențiile în caz de urgență, pompierii au efectuat un exercițiu practic de intervenție la lichidarea unui incendiu. După demonstrație, copiii au avut oportunitatea de a proba echipamentul din dotare, pentru a înțelege mai bine cum funcționează și pentru a experimenta ceea ce înseamnă să fii un pompier.

La finalul evenimentului, reprezentanții Direcției Situații Excepționale Soroca au mulțumit tuturor participanților, dar și dascălilor și părinților acestora pentru implicare și susținere în promovarea educației în domeniul prevenirii și gestionării situațiilor de urgență.

sursa: DSE Soroca


Articolul precedentDe ce se tem avertizorii de integritate?
Articolul următorVeaceslav Rusnac se află în România, alături de conducerea altor raioane dorește impulsionarea absorbției fondurilor europene către Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.