Mai multe flori în oraşul Soroca (FOTO)

0
95

Sute de flori colorate, fură privirile trecătorilor. „Se face ceva frumos şi în Soroca!”, exclamă trecătorii. De dimineaţă angajaţii Secţiei orăşeneşti înverzire şi amenajare muncesc pe teritoriul urbei. Pe lângă salubrizarea oraşului, astăzi o parte dintre aceştia trudesc la sădirea florilor în parcuri şi zonele special amenajate.  I-am surprins în timp ce lucrau în preajma Stadionului Municipal.

„Yucca şi Levănţica le-am procurat de la Briceni, iar Garofiţa, Romaniţele şi alte specii de flori au fost procurate din satul Dubna. Acestea vor fi sădite prin tot oraşul”, a menţionat şeful Secţiei înverzire şi amenajare, Alexei Patraşcu. Potrivit sursei, pentru înfrumuseţarea urbei, au fost procurate flori în sumă de circa 65 mii lei.

Recent, în preajma câtorva treceri de pietoni, primăria a desenat covoare tradiţionale moldoveneşti, care au conferit un aspect plăcut zonei şi au uimit plăcut locuitorii urbei şi oaspeţii oraşului.

Vezi detalii AICI.

Articolul precedentAflă cine va deservi rutele de transport urban în Soroca
Articolul următor„Țari moldavsckii Dodon” – de râsul rușilor și de rușinea noastră
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.