Ludmila Talmazan vă recomandă trei filme pentru acest weekend / VIDEO

0
320

Ludmila Talmazan este femeia artei. Soroceanca zice că de mult timp nu a mai privit un film, însă răscolind prin amintiri i-au lăsat amprente astea trei, pe care le puteți viziona și voi mai jos. 

Băiatul în pijamale cu dungi

Dar printre filmele care m-au impresionat vreodată este „Băiatul în pijamale cu dungi” (2008). Este o istorie cutremurătoare din timpul celui de-al doilea război mondial, despre substraturile umane ale sufletului pe care le acoperim în viață cu lucruri inventate contra noastră. Recomand cu încredere, mai ales în contextul războiului de azi din Ucraina, și preîntâmpin că e cu lacrimi.

Am privit acest film împreună cu fiul meu, pe când era la vârsta eroului principal, a fost și el impresionat că nu a mai uitat acest film, este si despre prietenie.

Pe aripile vântului

Probabil nu voi fi originală dacă voi recomanda filmul clasic „Pe aripile vântului” lansat în 1940. Dar este unul dintre preferatele mele, ale cărui citate deseori le folosesc în viață. Cum ar fi: „Până la urmă, mâine este o altă zi” sau „O să mă gândesc la asta mâine”, mă ajută să adorm mai repede când mă năvălesc grijile ce nu le pot depăși la moment. E despre puterile pe care le putem lua de la rădăcini, de la pământul natal, despre viață. Greutățile îi fac sau îi distrug pe oameni.

Mame bune și nebune 2

Pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă și pentru că avem nevoie de mai multă dispoziție bună, recomand comedia „Mame bune și nebune 2”. Este un film american de Crăciun din 2017.

 


  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentUltima oră! Rudele femeii decedate în Turcia au fost identificate
Articolul următorElevii de la LT „Constantin Stere” și Gimnaziul Dărcăuți – cei mai buni în concursul „A Chance, Une Chance, Eine Chance”, etapa raională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.