Locuitorii satului Schineni sunt îndemnați să-și spună părerea despre gunoiul din spațiile publice

0
667
fotografie simbol

Populația din satul Schineni are posibilitatea să-și expună opinia referitor la problema gunoiului și murdăriei din spațiile publice. Membrii grupului de inițiativă „Schineni pune umărul” roagă consătenii să răspundă la mai multe întrebări.

Autorii chestionarului vor să afle dacă pe oameni îi deranjează gunoiul și mizeria din spațiile publice din satul Schineni, care dintre spațiile publice din localitate sunt considerate cele mai murdare și pline cu gunoi, cum ar putea fi soluționată problema, dacă ar vrea să se implice în rezolvarea ei, ș.a. 

Chestionarul este disponibil pe site-ul parereata.md, instrument creat de platforma de monitorizare a promisiunilor electorale DeFacto.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentVIDEO: +374 cazuri noi de COVID-19 în republică. Și în raionul Soroca astăzi sunt multe cazuri de infecție
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Speranța moare ultima…
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.