LIVE: Sunt înmânate certificatele de grant pentru organizațiile beneficiare ale Programului de Granturi Locale al UE, Media și Comunicare

0
67

Astăzi are loc evenimentul de înmânare a certificatelor de grant pentru organizațiile beneficiare ale Programului de Granturi Locale al UE, Media și Comunicare. Printre Asociațiile Obștești este și „Info Dava” din raionul Soroca, ce implementează în parteneriat cu redacția „Observatorul de Nord” proiectul „Comunicare pentru schimbare”.

Amintim că în luna iunie 2020, API a anunțat că Programul UE de Granturi Locale, Media şi Comunicare, implementat în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, a selectat 14 OSC-uri și partenerii lor din mass-media regională, care vor beneficia de suport pentru realizarea unor proiecte de informare și promovare în domeniul serviciilor publice și a protecției mediului.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.