LIVE: În ajunul ședinței Consiliului Municipal Soroca consilierii se întrunesc în comisiile de specialitate

0
163

Mâine, 12 martie 2020, Consiliul Municipal Soroca se întrunește în ședință ordinară. Între timp aleșii locali au fost convocați în ședințele comisiilor de specialitate. Acum are loc ședința Comisiei de drept, educaţie, cultură, sport, tineret, probleme sociale, ocrotirea sănătăţii și ordine publică. 

Ieri au avut loc ședințele a două comisii: 

Şedinţa comisiei consultative buget, finanţe, dezvoltarea social-economică, asistenţă socială a Consiliului Municipal Soroca.

Şedinţa comisiei consultative dezvoltarea infrastructurii municipiului, amenajarea teritoriului, probleme funciare şi protecţia mediului a Consiliului Municipal Soroca.

Ședințele sunt transmise pe platforma euparticip.md

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.