LIVE: Fii printre puținii oameni care au posibilitatea să privească acum o expoziție online de la Muzeul de Istorie și Etnografie Soroca / VIDEO

0
157

Anul istoriei și culturii tătarilor lituanieni, cu această ocazie, expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”, organizată de Arhiva Istorică de Stat a Lituaniei, vă invită să aruncați o privire în trecut, pentru a vă familiariza cu dezvoltarea culturii lituaniene multinaționale. Expoziția prezintă documente ce reflectă istoria tătarilor lituanieni începând cu a doua jumătate a secolului al XVI-lea și până în zilele noastre.

Organizatorii expoziției în Moldova: Ambasada Republicii Lituania în Republica Moldova în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Moldovei și Institutul de Istorie, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Organizatorii expoziției în Republica Moldova: Ambasada Republicii Lituania în Republica Moldova în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Institutul de Istorie, Ministerul Educației și Cercetării al RM, Muzeul de Istorie și Etnografie Soroca. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.