Liubovi Ardovan: “Am înțeles din prima că este metoda sigură de îndepărtare a firului de păr”

0
638

Frumusețea naturală este deviza ei, Liubovi Ardovan, originară din Soroca, nu preferă machiaje deochiate și manichiura cu multe desene. Ea este amatoare simplității și a esteticului. De aproape un an, ea le oferă și altor femei servicii care scot în evidență naturalețea și acuratețea pielii.

Liubovi, se ocupă cu îndepărtarea firelor nedorite de păr. O face cu ajutor pastei de zahăr, care din spusele ei, este cea mai naturală și efectivă metodă pentru o piele sensibilă. Nu numai că le smulge părul nedorit, ea de fapt le pune accent pe luciul pielii, le dă încredere ca să-și scoată picioarele la vizor și le mai dă și senzația că sunt speciale.

“Am început să fac experimente pe mine cu ceară ,apoi, am auzit de pasta de zahăr, am citit și m-am informat, înțelegând că este cea mai sigură metodă de epilare”. Nu este suficient ca să citești, de asta, Liubovi a făcut cursuri și este un specialist bun în domeniu. 

Ea ne-a dat și câteva recomandări cu referire la utilizarea corectă a pastei de zahăr:

  1. Pasta de zahăr nu se folosește niciodată fierbinte, doar la temperatura camerei.
  2. Înainte să aplici pasta, trebuie să usuci bine zona și să scoți în evidență firele de păr cu ajutorul pudrei de talc.
  3. După epilare, urmele de zahăr rămase, se îndepărtează cu apă curată, fără a freca sau a irita zona.

Metoda de epilare cu zahăr a fost descoperită de Cleopatra și roabele sale, care foloseau rețeta ca pe un tratament magic și în același timp secret pentru a scăpa de parul nedorit, însă rețeta s-a pierdut cu timpul, fiind redescoperită de curând.

 

 


Articolul precedentO nuntă de aur cum nu s-a mai văzut la Rublenița / VIDEO – FOTO
Articolul următorPrimăria Rublenița în doliu, Nicolai Curdoglo a trecut la cele veșnice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.