Liderul PUN, Octavian Țâcu, cheamă membrii partidului său să colaboreze cu PAS

0
70

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, fost concurent la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, și-a manifestat susținerea pentru candidata PAS în turul doi, Maia Sandu.

„Dodon înseamnă că schemele lui Plahotniuc și Șor vor funcționa nestingherit, iar noi vor funcționa după legile anilor 90. Cu Dodon vom ajunge să fim desființați ca partide unioniste, vom rămâne în izolare internațională, vom fi departe de România, nu vom avea relații cu Ucraina, iar partenerii noștri occidentali ni se vor întoarce cu spatele. Nu putem admite așa ceva, asta era motivația mea, pentru asta m-am bătut. Mulțumesc celor aproape 30 de mii de oameni care m-au votat”,  transmite  Agora.md.

  Într-o declarație din sediul Parlamentului, Țîcu a adăugat că a avut, joi seara, o întâlnire cu Maia Sandu. „Ne-am exprimat susținerea pentru ea și ne-am setat prioritățile. Nici Maia Sandu, nici Igor Dodon, nu reprezintă un ideal al reîntregirii neamului, dar avem de ales. Să ieșim masiv la vot și să aducem cu noi oamenii care încă mai au ezitări. Am transmis echipelor PUN să colaboreze cu echipele PAS”, a declarat Țîcu. (SURSA: agora.md)


Articolul precedentFALS: Maia Sandu a lichidat școlile, spitalele, primăriile și a eliminat limba rusă din școli
Articolul următorVezi dacă ai dreptul la premiul anual
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.