Liceul Teoretic „Petru Rareș” are un nou director – Cristina Prisăcaru-Ilieș

0
2973

   Astăzi a avut loc etapa finală a concursului pentru ocuparea funcției de director al Liceului Teoretic „Petru Rareș” din municipiul Soroca. Învingătoare a fost desemnată doamna Cristina Prisăcaru-Ilieș. Felicitări!

   Contactată de noi, noua directoare, care anterior a ocupat funcția de director-adjunct la această instituție, ne-a declarat că „…A fost un concurs strâns or, nu am cunoscut cine este învingătoarea până în ultimul moment. Trăiesc sentimente și emoții deosebite, pentru că urmează să fiu la cârma liceului, în care lucrez directoare-adjunctă pentru educație din anul 2013. Mulțumesc colectivului de profesori, elevi și părinți pentru susținerea pe care am simțit-o pe parcursul întregului concurs”.

  Vă reamintim că,  pentru această funcție a concurat și doamna Oxana Idricean, șefa Serviciului de Asistență Psiho-Pedagogică la Direcția raională Învățământ.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAflă ce este „MOJO” de la Dima Stoianov / VIDEO
Articolul următorEste cel mai murdar om din lume. Nu s-a spălat 50 de ani!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.