Laura Bagrii: “Am multe de făcut, iar toate astea necesită mult echilibru și armonie interioară…”

0
150

Anunţam anterior că Laura Bagrii, o soroceancă stabilită la Iaşi, s-a înscris în cursa pentru Eurovision. Dar după ce a fost făcut public rezultatul audiţiilor am aflat că Laura nu se regăseşte printre cei 16 concurenţi selectaţi. Am contactat-o pe Laura după ce au fost făcute publice rezultatele pentru a afla ce va face mai departe, mai ales că fiecare pierdere este un motiv de a persevera şi a fi mai buni. “Uite că a trecut și febra Preselecțiilor Eurovision, ne spune ea. Eu pot să spun că m-am simțit bine pe scenă, m-am bucurat atunci când am interpretat melodia “Da, Bucuriei”. M-am bucurat de aplauzele oamenilor din acel local unde a avut loc preselecția și de prezența oamenilor frumoși din acea zi și de toate momentele din ziua respectivă. Acum mă gândesc la proiectele de viitor, adică, la montarea videoclipului pentru această piesă și găsirea oamenilor potriviți pentru a merge înainte cu proiectul Laura Bagrii. Am multe de făcut, iar toate astea necesită mult echilibru și armonie interioară, multă organizare și pace interioară. Astea sunt gândurile pentru voi, Oameni dragi, ce m-ați urmărit cu interes, în tot acest timp și vă mulțumesc pentru mesajele încurajatoare! Vă doresc o viață ușoară, frumoasă, bună și spuneți Da bucuriei, deoarece aceasta este Starea naturală a sufletului nostru”. Suntem cu ochii pe proiecte de viitor ale sorocencei Laura Bagrii, despre care sperăm că vom mai auzi.

Apropo, finala Eurovision Moldova va avea loc de Dragobete, pe 24 februarie, aşa că selectaţii pe cel/cea/cei mai bun/bună/buni pentru a ne reprezenta în Lisabona.

Articolul precedentVom avea pașapoarte de tip nou. Vezi cum arată
Articolul următorSăptămâna Meseriei, o tradiție la Școala Profesională
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.