La Spitalul raional din Soroca a fost redeschisă secția COVID.

0
537

După cum ne-a relatat doamna Svetlana Păunescu, vicepreședintă a raionului Soroca, președinta Comisiei raionale Excepționale de Sănătate Publică, în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătății, în data de 17 august, la Spitalul raional din Soroca a fost redeschisă Secția COVID-19.

La ziua de astăzi, în această secție, amplasată în Secția Boli Infecțioase, se găsesc 6 bolnavi de COVID. Cu părere de rău, ieri a decedat, din cauza virusului, o persoană care suferea de mai multe boli cronice.

Să mai accentuăm și faptul că, în această secție vor fi tratate persoanele confirmate cu COVID din raionul Soroca și unele localități ale raionului Dondușeni.

Articolul precedentDecizia privind micșorarea vârstei de pensionare este considerată iresponsabilă și va fi revăzută
Articolul următorMircea MOLDOVAN: „După 35 de ani de muncă asiduă, nu schimb Soroca pe nimic în lume!”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.