La Soroca se va desfăşura campionatul municipiului la baschet pentru juniori

0
99

În baza demersului Şcolii Sportive din Soroca, în perioada 26 februarie – 1 martie 2024, primăria municipiului va organiza campionatul municipiului Soroca la baschet pentru juniori. Vor participa echipele de băieți, anul nașterii 2008 și mai mici, iar competiția va avea loc la Palatul de Cultură.

Echipa care se va califica pe locul I, va primi 2000 lei, cea de pe locul II, 1500 lei, iar cei care vor ajunge pe locul III, vor câștiga un premiu bănesc în sumă de 1000 lei. La campionat sunt invitate să participe selecţionatele instituţiilor de învăţământ din municipiul Soroca – Liceul Teoretic „Alexandr Puşkin”, Gimnaziul „Dumitru Matcovschi”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic „Petru Rareş” și Liceul Teoretic „Constantin Stere”.


Articolul precedentSondaj: Cine ar trebui să facă primul pas?
Articolul următorDragoste adevărată: Și-a iertat iubita care l-a înjunghiat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.