La Soroca a nins (FOTO)

0
54

În această noapte la nordul țării a nins, iar potrivit Serviciului Hidromoteorologic de Stat, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare au căzut și în alte zone ale țării.

Meteorologii ne anunță că astăzi vom avea parte de ploi slabe, iar maximele termice vor ajunge până la +4..+7 grade Celsius în partea de nord, iar în zona de centru și sud vor fi înregistrate +5..+8 grade și respectiv +6..+9 grade. Pe parcursul nopții în partea de nord se așteaptă +1..+4 grade Celsius, în centrul țării temperatura minimă va coborî până la +2..+5 grade, iar la sud se vor înregistra +3..+6 grade.

În partea de nord se așteaptă precipitații slabe sâmbătă și duminică, în timp ce în zona de centru și sud cerul va fi predominant noros, iar pe alocuri vor cădea ploi slabe.

Ninsoarea nu a ocolit în această noapte nici Soroca. Vedeți câteva imagini selectate de Observatorul de Nord, drept dovadă:

ana-pocitari

ana-pocitari-1

tatiana-zabulica-1

tatiana-zabulica

oxana-ceban

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.


Articolul precedentFetele din Soroca au mai câştigat un punct
Articolul următorManipulare informațională înainte de alegeri: incidente electorale, prezentate selectiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.