La Soroca a luat sfârșit campania “Papucei pentru cei fără de ei” / VIDEO

0
609

Zeci de perechi de papucei de iarnă și-au găsit piciorușele ce-i vor purta. Acești papucei nu sunt simple pereche de încălțăminte, ci sunt deosebiți prin faptul că au fost donați de soroceni în cadrul campaniei “Papucei pentru cei fără de ei”.

Mai mulți soroceni au acceptat provocarea Asociației de Băștinași “Cu drag pentru Soroca” de a-l ajuta pe Moș Nicolae și să aducă în preajma sărbătorilor de iarnă mici bucurii pe chipurile a patruzeci de copii din familii social vulnerabile. 

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentOficial: din 1 ianuarie 2022 femeile se vor pensiona de la 57 ani, iar bărbații de la 62 ani
Articolul următorPredarea șahului va fi introdusă ca oră opțională, din clasele primare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.