La Soroca a avut loc o acțiune de salubrizare pe cheiul Nistrului / VIDEO

0
164

La cinci noiembrie, Platforma Națională a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic, a organizat o acțiune de salubrizare la nivel republican. Cele trei zone selectate pentru această acțiune sunt Soroca, Ștefan Vodă și Chișinău. Așa că timp de vreo două ore și membrii Consiliului Local al Tinerilor Soroca au adunat ceea ce au aruncat semenii lor pe malul și cheiul Nistrului.

Acest eveniment este realizat în cadrul proiectului „Platforma Națională din Moldova: Promovarea unui viitor european și o mai bună colaborare cu FSC din PaE”, susținut de Forumul Societății Civile din cadrul Parteneriatului Estic.

Forumul Societății Civile din Parteneriatul Estic este o platformă regională unică a societății civile, multistratificată, care are ca scop promovarea integrării europene, facilitarea reformelor și a transformărilor democratice în cele șase țări din Parteneriatul Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina. Servind drept dimensiunea societății civile și a relațiilor interumane a Parteneriatului estic, Forumul societății civile din cadrul Parteneriatului estic depune eforturi pentru a consolida societatea civilă din regiune, pentru a stimula pluralismul în discursul public și în elaborarea politicilor, promovând democrația participativă și libertățile fundamentale. FSC din PaE este o organizație neguvernamentală de bună credință și apolitică.

Articolul precedentCare este programul filmelor pentru weekend la Soroca? / VIDEO
Articolul următorUn bărbat din Cureșnița a rămas fără BMW la Iorjnița
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.