Emisiunea “W”: La doi ani de la alegerile locale, autoritățile din Soroca șchiopătează la comunicare / VIDEO

0
294

Autoritățile publice locale din Soroca, ca și din cam toată republica, au ajuns la jumătate de mandat. Și de această dată, ca acum un an în urmă, conducerea Consiliului Raional Soroca și a Primăriei municipiului Soroca refuză să vină la emisiunile noastre sau să organizeze conferințe de presă în care să răspundă deschis la întrebările tuturor jurnaliștilor.

Fiind lipsiți de informații din prima sursă, continuăm să căutăm alternative, fără a înțelege de ce se tem autoritățile. Căci mai bine să răspundă direct la întrebările care se mai aud pe la colțuri, decât să lase loc ca zvonurile să inunde târgul. În această ediție a emisiunii „W”, jurnaliștii Victor Cobăsneanu și Vadim Șterbate, discută despre acești doi ani ai autorităților, în lipsa acestora.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentSpectacolul aniversar al ansamblului folcloric “Colinda” din Soroca / VIDEO
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Bradul din Soroca invită sorocenii la poalele sale
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.