La ce evenimente puteți merge sâmbătă și duminică la Soroca?

0
209

Adesea aflăm despre evenimentele care au loc în municipiul şi raionul Soroca abia după ce au avut loc. Pentru ca sorocenii să cunoască ce se organizează pe la noi, fie spectacole, expoziţii, lansări de carte, competiţii sportive, concerte, concursuri, inaugurări, festivaluri, ateliere de creaţie, proteste, ş.a., (o dată cu minimizarea efectelor pandemiei și revenirea la viața social-culturală obișnuită) redacția „Observatorul de Nord” reanimează rubrica Evenimente din Soroca, ca să știți și voi unde puteți merge și ce puteți face la sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 10:00, la Palatul de Cultură din Soroca va avea loc cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Etniilor „Unitate prin diversitate”, care include în programul său evoluarea orchestrei de fanfară și a altor nouă colective și interpreți care reprezintă diverse etnii. Totodată evenimentul va găzdui o expoziție de meșteșuguri populare și bucate tradiționale. 

Duminică, 18 septembrie, la ora 14:00, Teatrul „Veniamin Apostol” invită părinții și copiii la spectacolul „Scufița Roșie”. 

Îndemnăm organizatorii și pe cei care au auzit întâmplător despre anumite evenimente locale și regionale, să ne scrie şi nouă ca să informăm cât mai mulți oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.