Jafuri, tâlhării şi omoruri coordonate din penitenciar. Poliţiştii desfăşoară o operaţiune de amploare în nordul țării, inclusiv la Soroca

0
625

În această dimineață, a fost demarată o operațiune specială cu implicarea a 120 polițiști din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială “Fulger”, subdiviziunilor teritoriale ale IGP și 200 angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Astfel, au avut loc descinderi și percheziții în peste 30 de locații, la domiciliu și penitenciarele Cricova, Soroca, Bălți și Brănești.

„Ca urmare a mai multor acțiuni speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală, desfășurate de la începutul anului curent, ofițerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii în comun cu subdiviziunile teritoriale ale IGP: IP Sîngerei, Soroca, Bălți, Donduşeni, Făleşti și procurorii Dondușeni, Sîngerei și Soroca au stabilit mai multe persoane, care au apartenență la comiterea unei serii de infracţiuni deosebit de grave şi excepţional de grave comise pe teritoriul de nord a țării, şi anume jafuri, tâlhăriii şi omoruri, coordonate din penitenciar”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General de Poliție.

Trei persoane au fost reținute pentru 72 de ore.

Sursa: radiochisinau.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.