Iubitorii de petreceri „în noapte” trebuie să mai aștepte până la 1 iulie

0
69

  Starea de urgență în sănătate publică se prelungește până la data de 15 iulie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În această perioadă se restricționează aflarea în locurile publice în grupuri mai mari de trei persoane, aflarea persoanelor în vârstă de peste 63 de ani, în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă și aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, terenuri sportive și zone de agrement.

   Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, în ședința de marți seara, 23 iunie, transmite IPN. De asemenea, se interzice activitatea ventrelor de reabilitare sau recuperare, inclusiv balneosanatoriale, cu excepția Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii și Centrului Republican Experimental de Protezare, Ortopedie și Reabilitare.

  Totodată, rămâne restricționată activitatea procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ general, profesional, universitar și activitatea taberelor de odihnă și întremare a sănătății copiilor. Și activitatea cluburilor de noapte, la fel ca și organizarea ceremoniilor precum nunți, cumetrii, omagieri și mese de pomenire, în orice instituție, indiferent de statutul public sau privat, rămân interzise. (INFO OdN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.