IP Soroca și-a deschis ușile pentru elevii din instituţiile preuniversitare de învăţământ

0
150
  La Inspectoratul de Poliție Soroca a fost desfăşurată „Ziua uşilor deschise” pentru elevii din instituţiile preuniversitare de învăţământ. Evenimentul a debutat cu un cuvânt de salut din partea șefului Inspectoratului de Poliție Soroca, Octavian Cebotarenco și cu îndemnul de a se bucura împreună de momente de neuitat.
  Măsura respectivă este realizată în scopul asigurării comunicării eficiente cu societatea civilă. Vizita la Inspectoratul de Poliție Soroca, a elevilor, a început cu excursia în cadrul Serviciului de Gardă. Aici ei au făcut cunoştinţă cu ofițerii de serviciu care recepţionează toate apelurile parvenite de la cetăţeni, după care au făcut cunoștință cu ofiţerul de serviciu care organizează şi dirijează activitatea tuturor grupelor operative şi echipajelor de serviciu din teritoriul municipiului. Totodată, copiii au vizitat mai multe birouri din cadrul inspectoratului, au manifestat un interes deosebit față de informațiile prezentate de către polițiști implicându-se activ în dialog cu diverse întrebări.
  În curtea instituției tinerii au avut posibilitatea să facă cunoştinţă cu expoziţia de arme, echipament şi tehnică, dar și diverse tipuri de autospeciale din dotarea poliţiei.
La finele vizitei, elevii și profesorii prezenți au mulțumit conducerii Inspectoratului de Poliție Soroca pentru excursia organizată și informația prezentată despre activitatea cotidiană a acestei subdiviziuni, menționând rolul acțiunilor de acest gen în consolidarea parteneriatului dintre societate și poliție, la care vor participa cu mare plăcere și pe viitor. (SURSA: Inspectoratul de poliție Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.