Instruiri pentru învățători și profesori: Instrumente interactive de predare a Educației pentru media

0
97

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță desfășurarea a două instruiri privind utilizarea instrumentelor inovative la lecțiile de Educație pentru media. Acestea vor avea loc în cadrul Săptămânii Educației Media, organizată de CJI în perioada 21-27 octombrie 2019.

Potrivit unui comunicat emis de CJI, instruirea învățătorilor de la clasele primare este programată pentru  21 octombrie 2019, iar cea pentru profesorii de gimnaziu și liceu, respectiv, pe 22 octombrie 2019.

Învățătoarele, profesoarele și profesorii care predau disciplina opțională Educație pentru media în anul de studii 2019-2020 și sunt interesați să-și varieze metodele de predare și de comunicare cu elevii sunt invitați să se înregistreze.

Înregistrarea se face prin poșta electronică. Persoanele interesate trebuie să transmită pe adresa info@ijc.md o scrisoare de motivare în care să argumenteze participarea, indicând, totodată, instrumentele interactive pe care le utilizează și clasele în care predau Educație pentru media.

Termenul-limită de înregistrare este 15 octombrie 2019. Participanții vor fi selectați în funcție de numărul locurilor disponibile, dar și de motivația manifestată.

În calitate de formator va participa Evaldas Rupkus, coordonator și consultant la Goethe-Institute și Serviciul Internațional de Tineret din Germania.

Traducerea din limba engleză va fi asigurată de organizatori. Training-urile vor avea loc la Chișinău, cu începere de la ora 13:00 până la ora 17:00. Pentru persoanele din teritoriu vor fi rambursate cheltuielile de transport.

Pentru detalii suplimentare puteți apela la numărul de tel. 022 213 652.

foto: media-azi.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.