Început cu dreptul: ARF Soroca a surclasat ARF Dondușeni, în Cupa Republicii Moldova la fotbal de amatori

0
281

 În primul meci din cadrul Cupei Republicii Moldova la fotbal amator, ediția 2023/24,  între asociațiile raionale, municipale și regionale, ARF Soroca a primit, pe teren propriu, replica fotbaliștilor amatori din Dondușeni. Superioritatea gazdelor a fost evidentă, sorocenii marcând în ambele reprize câte două goluri. Scorul putea fi mai mare decât 4-0, dar sorocenii au irosit cel puțin 6-7 ocazii care de a marca.

Vă reamintim că, ARF Soroca joacă în Grupa A, alături de ARF Edineț și ARF Dondușeni. Competiția se va desfășura în două etape: etapa preliminară și etapa play-off. Formatul meciurilor în grupe se va desfășura tur-retur. Echipele clasate pe primul şi al doilea loc în fiecare grupă se califică în etapa play-off. Pentru etapa play-off va avea loc tragerea la sorți. Jocurile programate din 1/8, 1/4 și 1/2 finală (etapa play-off) se dispută prin sistem eliminatoriu (tur – retur). Meciul final este decis printr-un singur joc. Echipa învingătoare va reprezenta Republica Moldova în Cupa Regiunilor UEFA, ediția 2024-2025. (Dan AOLEI)

 


Articolul precedentCurs valutar 11 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 21 de bani, iar dolarul american 17 lei și 95 de bani
Articolul următorAccidentul de la Florești: În mașină se aflau doi polițiști beți
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.