Incendiul de sâmbătă seara: “Totul s-a întâmplat brusc, spontan”

0
72

În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 21.00, un incendiu a izbucnit pe str. Independenței din orașul Soroca, în urma căruia a ars o parte din suprafața casei în care locuiau două familii. Potrivit DSE Soroca, acoperişul clădirii a fost mistuit de flăcări în proporţie de 35 %, precum şi 15% din planşeu.

Potrivit șefului adjunct al Direcției situații exceptionale, Sergiu Cioca, cauza izbucnirii incendiului ar fi un scurt circuit al firelor electrice.

La fața locului au intervenit trei autospeciale, care timp de o oră au lichidat incendiul.

Unul din proprietarii locuinței afectate a mărturisit pentru Observatorul de Nord că “totul s-a întâmplat brusc, spontan. Nu cunoaștem de la ce a pornit incendiul. Îndată am sunat la serviciul pompieri și  am început a stinge flăcările. Până explici la telefon toate detaliile trece mult timp, care par o veșnicie în asemenea situații”, spune doamna Elena Manoliu, care este recunoscătoare vecinilor pentru ajutor, dar și pompierilor.

La locul producerii incidentului, în ziua respectivă, alături de aceste familii au fost reprezentanții administrației publice locale. “Ne-am adresat la domnul primar, care ne-a spus că ne va ajuta”, susține doamna Elena.

Menționăm că doar unele bunuri au putut fi salvate de flăcări, garajul casei fiind mistuit în totalitate.

 

Articolul precedentМодели сообщества
Articolul următorAgențiile de angajare – lozul (ne)norocos al tinerilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.