Incendiu la o casă de la marginea Sorocii

0
1367

Aseară, după ora 19:00 la 112 a fost anunțat un incendiu pe strada Bechir, în preajma Stației Auto de la marginea municipiului Soroca. La fața locului au fost trimise două echipaje de intervenție.

“Pompierii au constatat că s-a produs un incendiu a unei case de locuit. În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din bucătărie precum și tavanul acesteia, de asemenea a fost afectat și acoperișul casei în proporție de 25 %, fiind salvate bunurile materiale din cele trei camere. Din interiorul casei, a fost evacuată o butelie de gaz, care putea să producă o deflagrație. Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită de specialiști” ne-a comunicat Sergiu Plitoc, șef adjunct al Direcției Situații Excepționale din municipiul Soroca.

Direcția Situații Excepționale mun. Soroca atenționează populația se respecte regulile antiincendiare, în special în perioada rece a anului, atunci când oamenii utilizează sobele.

Articolul precedentPeste 34.000.000 de lei vor primi partidele politice din partea statului
Articolul următorSpitalul raional din Soroca nu se regăsește pe lista instituțiilor medicale care vor primi ventilatoare pentru respirație asistată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.