Încă opt cupluri din municipiul Soroca au ajuns la Nunta de aur

0
368

Încă opt cupluri din mun. Soroca, care au ajuns la nunta de aur, au primit din partea primăriei, diplome, flori și câte 1000 lei, informează Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca. Primarul Lilia Pilipețchi i-a felicitat pe cei sărbătoriți, menționând că ei sunt modele de viață și le-a dorit să-și păstreze și în continuare familiile unite, să se bucure de fiece clipă trăită alături de cei dragi, iar înaltele valori-dragostea, fidelitatea, respectul, devotamentul și grija să-i însoțească până la adânci bătrânețe.

 
Lista familiilor din Soroca, care au trăit 50 de ani împreună, s-a completat cu următoarele nume: Târchilă Ivan și Nelea, Carabinovici Gheorghe și Efimia, Apostol Fiodor și Alisa, Costîrschi Vasile și Serafima, Gîtlan Mihail și Anastasia, Gîtlan Alexandu și Eugenia, Ungurean Gheorghe și Valentina, Căinăreanu Damian și Aurelia.
sursa: primsoroca.md
 
Articolul precedent„CUPA SATULUI” la baschet a fost câștigată de sportivii din Rudi
Articolul următorÎn fiecare zi, o persoană din Republica Moldova are nevoie de transfuzie de sânge
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.