Inaugurare: Scări noi – un frumos cadou de ZIUA ORAȘULUI

1
105

Astăzi, de Ziua municipiului Soroca, a fost inaugurată Acțiunea socială „ORAȘ MODERN — SCĂRI ACCESIBILE”, în cadrul cărei scările din strada Mihail Kogâlniceanu au căpătat o față nouă.

La festivitatea de inaugurare au luat parte inițiatorii proiectului, redacția ziarului “Observatorul de Nord”, Primăria municipiului Soroca, care a implementat proiectul. De asemenea au fost prezenți partenerii proiectului – agenți economici din orașul și raionul Soroca și persoane fizice, care au donat bani sau materiale de construcție.

Detalii despre partenerii proiectului: AGENDA campaniei sociale „ORAȘ MODERN-SCĂRI ACCESIBILE”. Săptămâna nr. 2 (GALERIE FOTO)

Aici vedeți alți parteneri ai proiectului: O problemă soluționată împreună bucură mai mult

Totodată au donat indemnizația pentru o ședință patru consilieri municipali: Anastasia Televca, Ala Pilipețchi, Ludmila Vitcovschi, Vasile Cojocari.

Adunate cu sursele alocate de Consiliul municipal din bugetul primăriei, acestea au acoperit necesitățile lucrărilor de reconstrucție a scărilor.

Primarul municipiului, Victor Său, a mulțumit tuturor partenerilor proiectului și le-a înmânat diplome “pentru implicare activă și donație în cadrul Acțiunii sociale…” tuturor celor care s-au implicat în realizarea proiectului.

Tatiana Mitrofan, redactor la “Observatorul de Nord”, a menționat că acest proiect este unul inedit pentru municipiul Soroca, deoarece este realizat în cadrul unui parteneriat frumos între autorități și cetățeni și și-a exprimat speranța că această realizare va inspira și alți reprezentanți ai comunității să vină cu inițiative frumoase.

 

Prezenți la Soroca cu prilejul Zilei orașului, oaspeții din Buzău și Suceava (România), dar și din Iampol (Ucraina), au apreciat înalt frumoasa colaborare dintre societatea civilă și autoritățile publice locale, menționând că această acțiune socială este un exemplu demn de urmat pentru localitățile lor.

Amintim că ideea Acțiunii sociale „ORAȘ MODERN — SCĂRI ACCESIBILE”, a fost lansată către autorități, în vara anului trecut, de redacția Observatorului de Nord, fiind inspirată de cititorii noștri.


Articolul precedentAflă cum va fi vremea de Hramul orașului și în următoarele zile
Articolul următorDeclarația: În loc să fim mai aproape de ceasul unirii, ne îndepărtăm tot mai mult de idealul nostru și de Țară

1 COMENTARIU

  1. Referitor la unghiul rampei nu mă pot pronunța, au lucrat arhitecți și constructori. Cât privește acea bară/balustradă, aveți dreptate. Aceasta este prevăzută în proiect și urmează a fi instalată, din păcate cu puțină întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.