În raionul Soroca, Programul Drumuri Bune pentru Moldova 2020” s-a încheiat în totalitate

0
102

În 29 de raioane și două municipii din ţară au fost finalizate integral lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, lucrările de asfaltare s-au încheiat în totalitate în municipiile Chișinău şi Bălți, raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Călărași, Cantemir, Căușeni, Criuleni, Dondușeni, Dubăsari, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hâncești, Ialoveni, Ocnița, Orhei, Rezina, Râșcani, Sângerei, Șoldănești, SOROCA, Ștefan Vodă, Strășeni, Taraclia, Telenești și Ungheni.

Astfel, din 298,7 km de drum prevăzuți cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, au fost reparați circa 294 km de drum, constituind un progres de executare de peste 98%.

„În prezent, lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic continuă pe cinci tronsoane din raioanele Cimișlia (un sector de drum din orașul Cimișlia), Leova (un sector de drum din orașul Leova), Nisporeni (un sector de drum din satul Ciutești) și UTA Găgăuzia (două sectoare de drum din satul Chiriet-Lunga)”, conform ASD.


Articolul precedentSă ne autoapreciem
Articolul următorAutomatism în lupta cu Covid 19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.