În raionul Soroca, Programul Drumuri Bune pentru Moldova 2020” s-a încheiat în totalitate

0
98

În 29 de raioane și două municipii din ţară au fost finalizate integral lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, lucrările de asfaltare s-au încheiat în totalitate în municipiile Chișinău şi Bălți, raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Călărași, Cantemir, Căușeni, Criuleni, Dondușeni, Dubăsari, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hâncești, Ialoveni, Ocnița, Orhei, Rezina, Râșcani, Sângerei, Șoldănești, SOROCA, Ștefan Vodă, Strășeni, Taraclia, Telenești și Ungheni.

Astfel, din 298,7 km de drum prevăzuți cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, au fost reparați circa 294 km de drum, constituind un progres de executare de peste 98%.

„În prezent, lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic continuă pe cinci tronsoane din raioanele Cimișlia (un sector de drum din orașul Cimișlia), Leova (un sector de drum din orașul Leova), Nisporeni (un sector de drum din satul Ciutești) și UTA Găgăuzia (două sectoare de drum din satul Chiriet-Lunga)”, conform ASD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.