În patru sate din raionul Drochia polițiștii au depistat 1062 de pachete de țigări fără acte de proveniență și alte bunuri

0
157
  În baza unor informații operative care indicau comercializarea țigărilor fără acte de proveniență, în mai multe localități din raionul Drochia, polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliile și unitățile de comerț a cinci persoane din localitățile Moara de Piatră, Pervomaiscoe, Șuri și Dominteni.
  În timpul perchezițiilor, oamenii legii au depistat și ridicat 1062 de pachete cu țigări fără acte de proveniență, aproximativ 68 de litri de alcool, dar și o armă de vânătoare cu țeavă lisă și cartușe deținute ilegal. Valoarea mărfurilor depistate se estimează la circa 45 000 de lei.
  Toate bunurile depistate au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei.
În continuare sunt efectuate acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale. (SURSA: Poliția Republicii Moldova)

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI : Răcoarea amurgului
Articolul următorLegenda muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, împlinește astăzi 77 de ani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.