IN MEMORIAM GALINA ELISAVENCO

0
435

La 21 aprilie se implinesc 7 ani de când nu mai ești printre noi, draga Galina. Cu tine ne-am completat reciproc, ne-am împărtășit gândurile, speranțele,visele… Ai lasat în urmă un gol nemarginit, dar amintiri frumoase in sufletele și inimile celor dragi. Reînvii în memoria noastră ca o fire mereu optimistă, plină de energie, sociabilă, prietenoasă, marinimoasă, plină de viață si dragoste nemărginită pentru ai tăi copii și cei dragi inimii tale. Ne amintim cu drag de acele abilităti organizatorice pe care le posedai, activitățile de binefacere  organizate împreună, dăruirea și atașamentul față de cei mai tristi ca noi.

Astazi, după șapte ani de despărțire, aprindem o luminare, retraim amintirile noastre frumoase și ne rugăm Bunului Dumnezeu sa te odihneasca în pace, să-ți dea odihnă veșnică, pe care o meriți acolo, printre stele. Ai fost și vei  rămâne o stea călăuzitoare pentru toți cei care  îți cinstesc memoria, te-au prețuit și apreciat.

Luminoasă amintire si vesnică pomenire.

Cu profund regret, colegele de la „Femina Club”.

 

Articolul precedentMasterClass de Jiu-Jitsu Brazilian organizat în Drochia
Articolul următorIurie Șveț aduce pentru prima dată Republica Moldova în finala concursului „Wiki Loves”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.