În astă seară vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2024

0
129

În astă seară, ora 19:00 va începe un show de excepție, în care vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2024, transmite moldova1.md ! Finala Națională Eurovision va fi transmisă pe pagina oficială a Eurovision și pe canalul Youtube al organizatorilor.

De asemenea, evenimentul va fi transmis în direct la Moldova 1 și la alte șase posturi TV din 11 țări. Astfel, Finala Națională a Eurovision va putea fi vizionată de către telespectatorii din Belgia, Țările de Jos, Luxemburg, Austria, Germania, Suedia, Spania, Israel, Irlanda, Italia, Marea Britanie.

În cadrul show-ului vor fi prezentate cele 11 piese calificate în competiție, în ordinea stabilită prin tragere la sorți pe 17 ianuarie 2024.

În plus, o Ediție Specială dedicată pregătirilor și culiselor Finalei Naționale va fi transmisă în Finala Națională Eurovision 2024 va fi încununată de prezența legendarei formații românești HOLOGRAF, aducând în prim-plan experiența și talentul inconfundabil care au consacrat-o pe parcursul deceniilor. Cu hituri precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Primăvara începe cu tine”, formația a cucerit inimile a milioane de fani, demonstrând o versatilitate și o profunzime artistică care au rezistat timpului.

sursa: https://moldova1.md


Articolul precedentPE 7 MARTIE AKORD VA ADUCE SOARELE LA SOROCA
Articolul următorLa ce vârstă ar trebui să aibă un copil un smartphone?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.