În anul de studii 2021-2022 nu vor fi programate olimpiadele școlare

0
124
Foto: pixabay.com

Olimpiadele școlare programate în anul de studii 2021-2022 au fost amânate pentru o perioadă nedeterminată, transmite MOLDPRES cu referire la Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării (MECC).

Declarația referitor la organizarea olimpiadelor școlare reprezentanții MECC au făcut-o ieri la o întrunire cu cadrele didactice şi manageriale din învățământ din trei raioane din nordul țării. Conducerea ministerului a menționat că „desfășurarea acestora a fost amânată până situația epidemiologică din țară va permite acest lucru”.

Din cauza pandemiei COVID-19, olimpiadele școlare au fost anulate şi anul trecut.

Conform ultimelor date ale ministerului de resort, prezentate la începutul săptămânii curente, o instituție de învățământ general şi 140 de clase din țară activează la distanță din cauza carantinei. Numărul elevilor testați pozitiv cu COVID-19 este de 194, iar 2710 elevi au fost plasați în regim de autoizolare.


Articolul precedentComportamentul șoferilor, orarul de circulație al transportului public din Soroca și alte probleme discutate cu autoritățile / LIVE VIDEO
Articolul următorIată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.