Ieri virusul a mai ucis 7 persoane

0
393

  Conform datelor prezentate de Ministerul Sănătății, ieri încă 7 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Vârsta celor care au pierdut lupta cu infecția este de 65-81 de ani.  Numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 6.320.

Deces 6.314: Bărbat de 67 de ani din r. Cahul, internat în SR. Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie, hepatită.

Deces 6.315: Femeie de 76 de ani din r. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 6.316: Femeie de 76 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat, fibrilație atrială.

Deces 6.317: Femeie de 65 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, pielonifrită cronică, cardiopatie, hipertensiune arterială, anemie.

Deces 6.318: Femeie de 73 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: anemie, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.319: Femeie de 81 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: fibrilație atrială, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensvă, obezitate.

Deces 6.320: Femeie de 70 de ani din r. Taraclia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.