Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
66

Ziarul „Observatorul de Nord” din 5 februarie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

1. „ UE // Eficientizarea energetică a grădinițelor se face cu susținerea Uniunii Europene”, un material despre activitatea Asociației Obștești „Plai”, semnat de jurnalistul Vadim Șterbate.

2. „ Alegerile parlamentare anticipate: A FI SAU A NU FI?”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ Aleșii locali din Soroca au majorat tariful pentru transportul public la 3 și 4 lei” – o știre despre decizia Consiliului municipal Soroca de a majora prețul la călătoriile în transportul urban.

4. „ Valeriu Petrovici la “Interviu cu soroceni””, un anunț despre participarea medicului Valeriu Petrovici la un interviu video, publicat pe site-ul ziarului.

5. ” Toți primarii soroceni au primit diplome de la președintele raionului Soroca” – o știre despre decizia Consiliului raional de a acorda Diplome de Onoare tuturor primarilor din raion.

6. „ Sorocenii care trebuie să-și schimbe pașaportul o pot face la Centrul Multifuncțional”, un material informative despre modalitățile de schimbare a pașapoartelor.

7. „ Doi soroceni au fost depistați la vânătoare în rezervația „Unguri-Holoșnița””, o știre depistarea, de către Poliția de Frontieră, a unui grup de braconieri

8. „ Boris IVASI: „Dumnezeu ne-a dat multe oportunități de a ne dezvolta și ar fi mare păcat să nu le valorificăm. Construcția podului peste Nistru este una din ele” (II)”. Continuarea interviului, realizat de ziaristul Victor Cobăsneanu cu ex-vicepreședintele raionului Soroca, Boris Ivasi, la tema construcției podului peste Nistru.

9. „ Unde va permite Primăria Soroca, în 2021, comerțul ambulant în municipiu?”, un material despre decizia Consiliului municipal Soroca referitor la amplasarea locurilor de vânzare ambulantă.

10. ” În vremuri imposibile, părintele Nagacevschi a făcut lucrurile posibile; la vremuri posibile, strănepotul lui face lucruri imposibile”, un material-opinie, semnat de jurnalistul Valeriu Saharneanu.

11. „ Satul Bădiceni, alături de alte 47 de localități, se implică pentru a îmbunătăți serviciul de alimentație cu apă potabilă”, un material despre semnarea unui grant de Proiect, care va fi implementat în satul Bădiceni.

12. „ Simptomele care arată că te-ai infectat cu tulpina britanică Covid-19” — un material la teme de sănătate, despre simptomele în caz de infectare cu noua tulpină a coronavirusului.

13. „ Lucrările de renovare în cadrul proiectului ”Centrul comunitar de dezvoltare, model de consolidare a com. Dărcăuți” sunt pe ultima sută de metri.”, un material semnat de primarul comunei Dărcăuți.

14. „ Soroceanul Vitalie Damașcan a schimbat Turnu Măgurele pe Constanța”, un material despre soarta fotbalistului sorocean, Ilie Damașcan.

15. „ Faptele bune sunt hrană pentru suflet”, un material pe teme de binefacere, din activitatea Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni.

16. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Epigrame de Aurel Lozanu, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.