Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
66

Ziarul „Observatorul de Nord” din 16 aprilie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

1. „Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație”, un material despre o nouă inițiativă a Direcției Învățământ Soroca, în ajutorarea elevilor care studiază în regim online.

2. „Mai rău decât acum nu poate fi! Jos parlamentul!”, Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „UE // Criza apei — rezultatul îndepărtării omului față de natură”, un material semnat de jurnalistul Vadim Șterbate, în cadrul Proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”.

4. „Oamenii buni sunt îndemnați să o ajute pe soroceanca Ina Zabrian Vlaicu”– un material-îndemn de a ajuta o mama, care suferă de o boală gravă.

5. „Sorocenii care s-au vaccinat cu Pfizer/BioNTech” vor fi chemați la rapel”, o informație pentru sorocenii care trebuie să primească a doua doză de vaccine.

6. „Portret de bibliotecar”, un material semnat de profesoara Colegiului de Arte din Soroca, Eugenia Răilean, despre lansarea unui proiect.

7. „Un campionat cu o singură cunoscută: CINE VA CÂȘTIGA MEDALIILE DE BRONZ?”, un material de reflecție asupra campionatului Republicii Moldova la fotbal, semnat de Dan Aolei.

8. „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!, un anunț despre lansarea unui proiect, la care sunt invitați să participe cititorii ziarului.

9. „FALS: Oamenii mor de alte boli, iar în statistică se indică cauza decesului COVID-19”, un material semnat de Mariana Jacot, despre falsurile la tema pandemiei.

10. ”Raionul Soroca se regăsește în TOP-10 a raioanelor cu cea mai înaltă rată de tratare a infecției de COVID-19” , un material despre cum este gestionată pandemia la Spitalul raional din Soroca.

11. „Consiliul Raional Soroca achiziționează 5 concentratoare de oxigen de 10 litri pentru Spitalul Raional Soroca”, o știre despre decizia CR Soroca de a procura utilaj pentru Spitalul raional.

12. „ În luna septembrie, ar putea începe construcția stației de epurare, iar până în anul 2025 aceasta ar putea deja să funcționeze”, o știre preluată de la Serviciul de presă al primăriei Soroca.

13. „Ada Duminică: „Dacă te măriți, nu mai înveți, apar alte griji”, — un interviu cu o locuitoare a satului Chetrosu.

14. „Cuvânt despre Efim Tarlapan — scriitorul și omul”, un material în memoria epigramistului Efim Tarlapan, semnat de ziaristul Aureliu Lozanu.

15. „Nimic nu poate fi mai bun decât experiența din trecut, inclusiv când este vorba despre salubrizare”, un material la rubrica „Sesizează o problemă”, semnat de cititorul Bogdan Vlas.

16. „Începe etapa a doua de restaurare a Cetății Soroca, într-un proiect de peste un milion de euro, în parteneriat cu Județul Vaslui”, un material despre derularea lucrărilor de restaurare a Cetății Soroca.

17. „De la începutul anului, salvatorii de la Soroca au fost solicitați în 65 de cazuri”, un material semnat de colaboratorul DSE Soroca, Eugen Doga.

18. Pagină de divertisment – „Horoscopul săptămânii, Sudocu, Bancuri, Caricaturi”.


Articolul precedentCât mai rezistă Podul Bechir? / VIDEO
Articolul următorSurprize frumoase pentru Meline, una dintre eroinele Campaniei ”Conectați la Educație” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.