Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
99

Ziarul „Observatorul de Nord” din 26 martie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

1. „În noaptea de 27 spre 28 martie 2021, trecem la ora de vară”, o informație se trecere la vremea de vară, pe teritoriul Republicii Moldova.

2. „Maia Sandu: ȘAH ȘI MAT PENTRU DODON”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ Stațiile de epurare — de la necesitate la protejarea naturi””, un materia din cadrul proiectului „Comunicare pentru schimbare”, semnat de jurnalistul Vadim Șterbate.

4. „Ambasada Limbii Române în localitatea mea” – acesta este genericul unui joc inedit care propune elevilor din raionul Soroca să devină… AMBASADORI AI LIMBII ROMÂNE!”, o nouă inițiativă propusă de Direcția raională Învățământ Soroca.

5. „FALS: Maia Sandu s-a vaccinat, în taină, încă în luna ianuarie” – un material semnat de Mariana Jacot, care dezminte falsul precum că președinta Maia Sandu s-a vaccinat în taină.

6. „Cea mai frumoasa carte din lume este o mamă”, un material-dedicație doamnei Lidia Răileanu, din satul Redi Cereșnovăț, care a împlinit vârsta de 100 ani.

7. ”Casa Speranțelor” este alături de soroceni împotriva tuberculozei””, un articol despre activitatea Organizației Obștești „Casa Speranțelor”.

8. „La Soroca au ajuns 86 de flacoane care conțin 516 doze de vaccin Pfiser” — o știre despre Campania de vaccinare.

9. „Animalele de apartament ale sorocenilor”, un material foto, despre sorocenii care iubesc animalele, pregătit de Ludmila Mărginean.

10. ”O parte din materialele reciclate la GreenWEEE sunt reintroduse în circuitul economic buzoian”, In material din cadrul proiectului „Comunicare pentru schimbare”, pregătit de jurnalista Valentina Bucur de la Buzău.

11. „Unde e ascuns secretul sănătății noastre?”, un material din activitatea AO „Eco Sor”, semnat de Valentina Jamba

12. „Podul peste Nistru, cu o lungime de 362 de metri și 4 benzi de circulație, — o știre despre construcția podului peste Nistru, la Cosăuți-Iampil.

13. „Fenomenul Bulboci”, preluat și de alții: un proiect mic, cu efect mare”, un material din cadrul proiectului „Comunicare pentru schimbare”, semnat de Victor Cobăsneanu.

14. „Deșeurile electrice și electronice: PROBLEMĂ CARE NU POATE FI ASCUNSĂ SUB PREȘ”, un material din cadrul proiectului „Comunicare pentru schimbare”, semnat de Victor Cobăsneanu.

15. „CNESP: în cazul școlilor și grădinițelor decizia revine autorităților locale””, un material despre activitatea școlilor și grădinițelor în pandemie.

16. „Transportul neautorizat nu mai are acces pe teritoriile liceelor sorocene”, un material din activitatea primăriei municipiului Soroca.

17. „Unul din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) stipulează asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a apei și salubritate pentru toți.”, un material dedicate Zilei Mondiale a Apei.

18. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudoc

Articolul precedentSă nu permitem ca fântânile să se transforme într-un focar de transmitere a diferitor maladii
Articolul următorAstăzi, mai rău decât ieri: 38 de persoane infectate și o femeie decedată, în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.