Iată ce puteți citi în prima ediție a ziarului „Observatorul de Nord” din 2021 / VIDEO

0
46

SUMAR „Observatorul de Nord”, nr.1 din 15 ianuarie 2021:

 1. „Vaccinarea anti-COVID-19 începe în luna februarie și se va face în trei etape. Vezi la ce etapă și tu vei fi vaccinat”,un material despre demararea perioadei de vaccinare anti-COVID-19.
 2. „ Maia Sandu, între ciocan și nicovală”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.
 3. „Scurt pe trei ” – un cupaj din trei materiale mici, la teme care vizează informația despre/pentru soroceni, din diferite domenii de activitate.
 4. „171 de ani de la nașterea Marelui Poet Național și Universal, Mihai Eminescu”, un material dedicate zilei de naștere a poetului, semnat de profesoara Ana Bejan.
 5. ” Campania „Mici bucurii pentru marii eroi” a ajuns la Spitalul Raional din Soroca” – un articol semnat de corespondentul nostru netitular de la Geneva, Margareta Donos-Stroot, despre cum se implică diaspora în sprijinul medicilor care luptă cu COVID-19.
 6. „ Irina Bordeianu: „Abilitățile și studiile din alte domenii pot fi ușor integrate în sfera tehnologiilor informaționale””, un material acomodarea tinerilor la noile condiții impuse de pandemie.
 7. „ Megalomania energetică a Ucrainei și consecințele fatale pentru Moldova. Lucrările de extindere a albiei Nistrului pe teritoriul Ucrainei”, un material despre soarta râului Nistru în realitățile când Ucraina construiește o „suită” de stații hidroelectrice. Autori Ilie Gulca, Mădălin Necșuțu, Marin Bogonovschi (video&foto)
 8. „„Dar pentru profesorul solitar”. Un material despre acțiunile de caritate organizate de Direcția raională Învățământ Soroca
 9. „ La Baxani, oamenii învață, pas cu pas, cum să fie mai responsabili în probleme de mediu”, un material despre activitatea Asociației Obștești din satul Baxani.
 10. ” Când autoritățile fac, iar unii cetățeni… desfac”, un material la rubrica „Sesizează o problemă”, în cadrul proiectului „Comunicare pentru schimbare”.
 11. „ O întâmplare din viața reală pentru bula pro-vaccin. Cum riscam să alimentam teoriile conspirației Articol semnat de Ramona URSU, redactor-sef Ziare.com și preluat din ziarul OPINIA, Buzău”, în cadrul parteneriatului dintre ziarele înfrățite Observatorul de Nord (Soroca) și Opinia (Buzău).
 12. „”Zâmbet în dar” — campanie organizată de Asociația Obștească „Angelus Soroca”, despre acțiunile de caritate desfășurate, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, de Asociația Obștească Angelus.
 13. Când pozele vorbesc mai mut decât cuvintele”, un material despre activitatea comunității din satul Baxani, care a transformat o gunoiște într-un parc.

Articolul precedentO nouă „perlă” marca OMS: „Al doilea an al pandemiei de Covid-19 ar putea fi chiar mai dur decât primul”
Articolul următor26 de țări rămân în „Lista roșie” de risc epidemiologic
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.