Horoscopul săptămânii: peștii ar putea fi avansați în funcție

0
305

Pești: Cei născuți în zodia Pești pot primi vești bune legate de carieră. Unii nativi pot afla că sunt propuși pentru o avansare în funcție, în timp ce alții, care au întreprins demersurile necesare pentru a ocupa un alt post, pot afla răspunsul în această perioadă. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja, iar jobul le va aduce satisfacția de moment de care au nevoie. În majoritatea cazurilor va fi vorba de semnarea unui contract avantajos pentru statutul lor profesional. Se cere mai multă atenția la zona financiară, deoarece nativii pot tinde să devină mai cheltuitori decât de obicei.

Berbec: Cei născuți în zodia Berbec pot începe săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă. Nativii pot fi nemulțumiți de bani, de salariu sau de o remunerație primită, însă se pot simți acaparați și de sarcinile și responsabilitățile primite, astfel că încep să se gândească din ce în ce mai serios să facă schimbări la acest capitol. Atenție la conflictele cu colegii și șefii! De asemenea, tot acest stres care aproape a devenit constant se va răsfrânge asupra organismului și nativii se pot simți rău, se pot simți obosiți și capacitatea de concentrare va scădea semnificativ.

Taur: Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu preocupări de natură financiară. Nativii fac calcule și socoteli și se stresează pentru a găsi o soluție de compromis astfel încât să-și rezolve toate necesitățile și planurile pe care le au. Este posibil să devină mai stresați decât de obicei la acest capitol și să fie nevoiți să facă un împrumut sau chiar să dorească să vândă un bun material pentru a face rost de bani. Prin intermediul locului de muncă ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod deosebit.

Gemeni: Cei născuți în zodia Gemeni au parte de un început de săptămână cu multe provocări pe toate planurile. Nativii se pot întâlni cu persoane importante alături de care să pună la cale planuri de viitor, pot pleca în delegații în interes de serviciu și chiar deplasări în alte țări cu scopul semnării unor contracte. În unele cazuri, se vor asocia cu persoane sau instituții din străinătate. Se cere mai multă odihnă deoarece stresul și agitația cotidiană își pot spune cuvântul.

Rac: Cei născuți în zodia Rac încep săptămâna cu preocupări în zona sentimentală. Nativii vor fi mai sensibili, mai emotivi și mai sentimentali ca de obicei și vor reuși să se apropie mai mult de partener și chiar să clarifice neînțelegeri mai vechi. Este posibil ca acum să iasă la suprafață unele secrete și să fie nevoie să dea explicații pentru faptele lor. Cei care se află la începutul unei povești de iubire pot alege să-și prezinte partenerul în grupul de prieteni și chiar familiei.

Leu: Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de trăiri intense și contradictorii în zona sentimentală. Dacă la început de săptămână pot afla unele secrete despre persoana iubită sau pot fi dezamăgiți de o mărturisire sinceră făcută de aceasta, imediat ce Venus va intra în casa căsătoriei și a parteneriatelor lucrurile se pot clarifica, iar relația poate deveni mult mai solidă, nefiind exclus să se aducă în discuție chiar oficializarea acesteia. Cei care sunt deja căsătoriți sau au relații de lungă durată pot reașterne armonia în cuplu.

Fecioară: Cei născuți în zodia Fecioară pot analiza un context care prevede fie o călătorie în străinătate, chiar o relocare temporară, ca urmare a jobului sau a unui curs de perfecționare profesională, fie o călătorie pentru continuarea studiilor, în cazul celor mai tineri. La capitolul sănătate nu au de ce se teme, iar acei nativi care s-au confruntat cu probleme până acum vor simți o ameliorare a simptomelor, și chiar pot descoperi tratamentul care le poate aduce vindecarea.

Balanță: Cei născuți în zodia Balanță pot face niște schimbări de atitudine cu privire la modul în care își cheltuie banii. În timp ce unii nativi apelează la economii pentru satisfacerea unor dorințe, alți nativi vor prefera să pună bani deoparte și să renunțe la micile plăceri ale vieții de dragul siguranței financiare. Este un moment bun pentru împăcări în cuplurile în care au existat tensiuni și conflicte până acum. În weekend se conturează momente frumoase în familie și nativii ar putea cere sfatul (ajutorul) părinților în anumite chestiuni ce țin de viața personală.

Scorpion: Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu energie, vitalitate și poftă de viață. Nativii vor fi bine dispuși, veseli, plini de inspirație și motivați să-și atingă obiectivele, mai ales dacă acestea au legătură cu sectorul profesional sau financiar. Banii nu le vor lipsi, ba chiar este posibil să primească o sumă de bani neașteptată pe care, însă, să o cheltuie la fel de ușor cum o primesc. Nativii vor avea susținerea familiei într-o decizie pe care o vor lua în legătură cu persoana iubită.

Săgetător: Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu griji de natură financiară. Nativii, ca urmare a unor greșeli sau cheltuieli peste măsură, se găsesc în situația de a fi nevoiți să se împrumute, să facă un credit, să apeleze la banii partenerului sau părinților, însă situația aceasta se va îmbunătăți cât de curând. O parte dintre aceștia își vor găsi o colaborare, în timp ce o altă parte vor încerca să intre în posesia unei sume de bani cuvenită, dar care întârzie să le intre în conturi. Atenție! Este posibil ca cineva să încerce să-i păcălească sau chiar să-i fure.

Capricorn: Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu frământări legate de zona sentimentală și este posibil să treacă prin situații unice, inedite, de natură să le deschide noi orizonturi (sau semne de întrebare). Este posibil ca unele gânduri să nu le dea pace, să caute mai multe informații despre trecutul partenerului, să încerce să-i afle secretele sau chiar ei să fie motivul propriilor frământări și să înceapă să se gândească la o fostă iubire, la un fost partener.

Vărsător: Cei născuți în zodia Vărsător pun foarte mult accent pe zona profesională și încearcă din răsputeri să-și îmbunătățească condiția la locul de muncă. Nu este exclus să refuze sarcini care nu-i reprezintă sau să-și pună colegii la punct în anumite situații. Nativii nu vor accepta să fie exploatați și în niciun caz să facă ore suplimentare sau să-și asume responsabilități în plus. Aspectele vor fi bune și în cazul acelor nativi care se află în relații de lungă durată și care acum vor reuși, după o perioadă conflictuală cu partenerul, să reaștearnă armonia în cuplu și chiar să-și consolideze relația.

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCurs valutar: leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorPoliția informează: în urma mitingului de duminică au fost documentate 77 de persoane, inclusiv 24 minori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.