Horoscop 9 septembrie 2023: Racii își golesc portofelul, Capricornii se luptă cu demonii interiori

0
88

Taurii vor cu orice preț să își impună punctul de vedere, iar Vărsătorii sunt impulsivi și reușesc să se amuze copios în timp ce încearcă lucruri noi.

 Berbec

Exercițiul fizic este vital astăzi – energia ta cere practic o priză! Dacă trebuie neapărat să stai într-un singur loc, încearcă să faci yoga sau stretching. Chiar și vizualizarea creativă ar putea fi suficientă pentru tine.

Doar pentru că știi ce trebuie făcut, nu înseamnă că poți convinge toți actorii cheie că ai dreptate. S-ar putea să vă fie greu să faci prea multe astăzi, dar poți cel puțin să lucrezi la propria afacere.

 Gemeni

Tu și prietenii tăi sunteți prinși într-o problemă importantă și vă distrați mai mult cu dezbaterea decât cu orice potențială rezolvare. Este o idee bună să continuați să vorbiți despre asta.

 Rac

S-ar putea să cheltuiești mult mai mult decât ai în bancă astăzi – dar totul pare să merite în acel moment. Lasă-te în voia sorții, dar asigură-te că ai un plan de rezervă pentru când lucrurile încep să devină mai dificile!

 Leu

Debordezi de energie și ar trebui să constați că poți face multe lucruri fără să muncești atât de mult. S-ar putea să te simți ca și cum ai avea o armată de asistenți personali.

 Fecioară

Nu ești în cea mai bună formă în acest moment, dar este în regulă – de fapt, trebuie doar să te odihnești pentru o perioadă pentru a-ți reîncărca energia. Este un moment bun să aștepți să vezi ce se va întâmpla în continuare.

 Balanță

Ascultă-ți inima astăzi – ai speranțe mari și s-ar putea ca ele să se potrivească cu cele ale altcuiva într-un mod minunat. S-ar putea să fie nevoie să îți aloci ceva timp pentru a discuta mai mult cu această persoană în curând.

Scorpion

Viața profesională interferează într-un mod nu tocmai plăcut cu viața personală, dar nu este chiar vina ta. Este ușor să dai vina pe un client sau pe un supraveghetor care pur și simplu nu are simțul limitelor adecvate.

 Săgetător

Ai nevoie să iei o oarecare distanță între tine și problemele tale recente – și este ușor! Ești plin de o energie grozavă și înflăcărată, perfectă pentru mișcare, așa că ieși în lume și găsește ceva nou.

 Capricorn

Nu te deranjează o provocare din când în când, dar astăzi totul pare mai degrabă o răutate gratuită! Oamenii îți pun piedici fără niciun motiv întemeiat, iar tu trebuie să faci față fiecăruia așa cum vine.

 Vărsător

Ești o creatură a impulsurilor astăzi, ceea ce nu-ți stă în fire – dar poate fi totuși amuzant! Vezi dacă poți să-i convingi pe apropiații tăi să încerce ceva cu adevărat diferit și neașteptat înainte de această seară.

 Pești

Chiar dacă ai toată ziua liberă și nu ai nimic urgent de făcut, tot trebuie să te concentrezi și să te implici. În caz contrar, energia ta ar putea să se învârtă într-un loc destul de întunecat!

SURSA: antena3.ro

Articolul precedentMeteo, 9 septembrie 2023: fără precipitații și până la +26 de grade Celsius
Articolul următorCum a rămas Nicolae Bulat în amintirea sorocenilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.