Horoscop 5 septembrie 2023: Berbecii primesc bani, iar pentru restul zodiilor va fi o zi cu surprize

0
175

 O zi a surprizelor. O să ne bucurăm de orice lucru, oricât de mic pe care-l primim şi o să ne facem viaţa frumoasă c-o să avem o inimă iubitoare.  Vibraţia zilei este 5 şi să ne lăsăm purtaţi de imaginaţie, o să visăm frumos.

 FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la plimbare acolo acolo unde nu s-a putut acum vreo lună, sau poate de anul trecut vreţi şi o să fie un vis împlinit. Vă interesaţi de şcoli, programe, cursuri, şi tot ceea ce e nevoie pentru începerea şcolii pentru voi, sau pentru copii, nepoţi.

 BALANŢA

E posibil să recuperaţi bani şi să acoperiţi nişte goluri, să rezolvaţi probleme mai vechi şi o să scăpaţi de nişte griji. Prieteni mai vechi încep să vă caute în speranţa c-o să vă recuperaţi relaţia, c-au intervenit schimbări, o maturizare.

 SCORPION

Se insistă, din nou, să intraţi într-o combinaţie partenerială şi dacă v-aţi decis vă puneţi semnătură pe contract, dacă nu o să vă vedeţi de treaba voastră. O invitaţie la o aniversare, sau e doar o ieşire cu prietenii să mai povestiţi de-ale voastre şi o să fie reconfortant.

 SĂGETĂTOR

Apar de undeva nişte bani şi o să vă duceţi, în weekend poate într-o staţiune de agrement ca să mai faceţi o pauză, c-oti fi obosit de-atâta muncă. O să urmeze o reparaţie morală , va fi un câştig de imagine şi o să vă puteţi impune pe o piaţă, într-un mediu anume.

 CAPRICORN

O să v-apucaţi de nişte cursuri, poate faceţi şcoala de şoferi, sau una de pilotaj, cine are apetenţa pentru aşa ceva, sau aveţi chef de lecturat, pur şi simplu. Se pare c-o să vă puteţi recăpăta şi banii neprimiți şi pe cei împrumutaţi.

 VĂRSĂTOR

Cineva care nu v-a putut uita se înființează la voi acasă, va cere iertare, va face promisiuni de tot felul şi pregătiţi-vă să-i daţi un răspuns. Se reface grupul de prieteni şi o să mai faceţi o escapadă turistică probabil în weekend.

 PEŞTI

O apariţie surpriză! poate fi cineva care vine de departe şi o să vă bucuraţi de vizite, plimbări, dacă tot nu v-aţi mai văzut de multă vreme. Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect, poate primiţi o sponsorizare şi o să meargă totul şnur.

 BERBEC

Vin bani dintr-o sursă colaterală şi poate veţi găsi şi în continuare ceva de lucru, ca să nu duceţi grija banilor că aveţi cheltuieli cu duiumul. Se pare că n-aţi pus punct unei relaţii care a traversat mai multe etape agitate şi o s-aveţi nişte explicaţii cu partenerul de cuplu.

 TAUR

Sunt treburi solicitante pe acasă, poate zugrăviţi, sau chiar vă mutaţi, şi o să fie mult de lucru, iar dacă o să angajaţi o firmă tot o să fie deranj şi o să munciţi. O să vi se facă o surpriză, poate primiţi un cadou, o fi o invitaţie la sfârşit de săptămâna într-o staţiune de agrement.

 GEMENI

O să fiţi cooptaţi într-un proiect care să vă ţină ocupaţi până peste cap, o vreme, pot fi două luni, sau mai mult. O persoană îndrăzneaţă o să vă abordeze că-şi închipuie că puteţi forma un cuplu şi chiar aşa o fi, dar trebuie încercat.

 RAC

Poate apelaţi la rezervele financiare ca să reamenajaţi interiorul locuinţei, să vă ocupaţi şi de mobilierul de grădină, de terasă. Poate vi se cere un sfat , în privinţa unor şcoli pe care să le urmaţi şi pe ce să puneţi accent, ca să mergeţi la sigur.

 LEU

Poate va şcoliţi într-un anumit domeniu, poate vă pregătiţi să plecaţi, fie în ţară, fie în afară ca să studiaţi şi puneţi la bătaie o sumă importantă de bani. Se rezolvă problemele care ţin de sănătate şi o să vă puteţi bucura şi de muncă şi de plimbări şi o să fiţi fericiţi.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: astăzi ploile sunt puțin probabile, iar temperatura aerului va fi de până la +23 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 5 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 28 de bani, iar dolarul american 17 lei și 84 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.