Horoscop 26 septembrie 2023: Zodia pentru care o să vină niște bani pe care nu mai spera să-i vadă

0
239

 Schimbări, azi. E bine să fim deschişi, flexibili şi dacă nişte lucruri nu merg bine să nu ne încăpățânăm s-o ţinem pe-a noastră ci să mai facem o schimbare pe ici pe colo. Vibraţia zilei este 8 şi poate suntem şi noi mai atenţi cu banii. Să facem o economie.

 BALANŢA

Iniţiativele vă reuşesc şi o să vă bucuraţi de succes, chiar dacă mai întâmpinaţi, pe ici, pe colo câte un obstacol. Se poate să luaţi un credit bancar şi să vă interesaţi de o casă, ori de o maşină ca să vă asiguraţi că aţi ales ce e potrivit pentru voi.

SCORPION

O să daţi zor să lichidaţi restanțele, să vă luaţi şi ceva nou de lucru, posibil în particular şi o să faceţi rost de bani. Poate ar trebui să daţi dovadă de un plus de răbdare faţă de partenerul de cuplu şi să înţelegeţi ce vrea să vă spună atunci când tace.

 SĂGETĂTOR

Poate mai reamenajaţi pe acasă, daţi refresh ca să vă placă şi mai mult la voi acasă că simţiţi nevoia unei schimbări de decor, din când în când. Vă înscrieți la nişte cursuri, poate susţineţi şi vreun test în prealabil şi o să vă drămuiţi să vă mai ajungă şi pentru altceva.

 CAPRICORN

O să primiţi o invitaţie, fie în ţară, fie casa plecaţi în străinătate ca să lucraţi, sau ca să petreceţi câteva zile la relaxare, să vă încărcaţi bateriile. Poate va invita cineva la un spectacol, la un restaurant, într-un club şi dacă va face plăcere vă duceţi.

 VĂRSĂTOR

O veste bună, poate vine cineva care v-aduce răspunsul mult aşteptat şi o să vă faceţi planuri de plecat pe undeva în weekend, sau pentru o săptămână. Poate v-aţi decis să vindeţi o casă, ori să cumpăraţi una, şi-atunci vă consultaţi cu familia ca să ştiţi ce e de făcut.

 PEŞTI

Aveţi cheltuieli mari, dar o să faceţi şi economie ca să vă încadrați în bugetul existent, ca să nu rămâneţi cu restanțe, cu datorii. E cineva care vrea să se apropie mai mult de voi, dar poate că nu îndrăzneşte şi o să-i întindeţi o mână de ajutor pentru că şi voi vreţi să aflaţi mai multe despre această persoană.

BERBEC

O să daţi ochii cu cineva care s-ar putea să vi se reproşeze nişte lucruri şi o să vă spuneţi şi voi părerea, şi-o să ajungeţi la un consens. Pot să aterizeze nişte bani, pe care nu credeaţi c-o să-i mai vedeţi, şi o să aveţi de cheltuială în weekend, ca să vă plimbaţi.

 TAUR

Se poate să luaţi o decizie majoră, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, să vă cumpăraţi o locuintă spațioasă, ori să vă schimbaţi doar mobilierul. E de lucru, şi la serviciu şi acasă, mai sunt şi ceva probleme de sănătate în familie şi e de mers la doctor, la analize, eventual.

 GEMENI

Poate descoperiţi o îndeletnicire care o să vă dezmorţească şi v-ar aduce şi bani dacă o să valorificaţi nişte produse pe care le realizaţi în tim pul liber. Vi se face curte şi dacă nu sunteţi căsătoriţi o s-o luaţi mai în serios pe această persoană şi poate găsiţi afinităţi comune.

 RAC

Vouă s-ar putea să vă reuşească activităţile pe care să le desfăşuraţi cu grupul, fie la serviciu, fie în particular şi o să fie o emulaţie colectivă, o să fie coeziune. Or să vă intre nişte bani în cont şi poate-i puneţi deoparte să plecaţi în weekend pe undeva.

 LEU

Poate v-aşteaptă cineva în alt oraş şi o să vă faceţi timp să daţi o fugă, în weekend, sau poate mai aveţi nişte zile de concediu şi vă duceţi pentru o săptămână. Aveţi energie , motivaţie şi poate daţi drumul proiectelor noi, vă restartaţi.

 FECIOARĂ

O să vă mai îngrijiţi şi de sănătate, printre altele şi o să-i monitorizaţi şi pe ai voştri să vă asiguraţi că sunt sănătoşi că au medicamentele de întreținere. Vi se propune un parteneriat, poate fi o colaborare şi vă puteţi da acordul, dacă mai aveţi timp, după serviciu.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: cer senină astăzi și temperaturi de până la +25 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 26 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 36 de bani, iar dolarul american 18 lei și 20 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.