Horoscop 20 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care “se pot aduna mai mulţi bani în cont”

0
179

  O zi a deciziilor. O să faceţi puţină ordine în viaţa voastră şi o să păstrăm lucrurile cu adevărat valoroase şi pe oamenii cu care chiar rezonam sufleteşte. Vibraţia zilei este 2, o s-avem parte de un sprijin, la nevoie.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – SCORPION

Au rămas nişte lucruri nerezolvate şi o să vă asiguraţi că le duceţi la bun sfârşit ca să încheiaţi o etapă şi să începeţi lucruri noi. Se poate să vă mai luaţi ceva în plus de lucru şi să vă suplimentaţi veniturile c-au crescut pretenţiile la voi acasă şi-aveţi nevoie de mai mulţi bani.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi idei ingenioase pe care o să le puteţi pune în practică şi să daţi drumul unui proiect nou care să vă propulseze în carieră. E momentul s-aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră şi să vă duceţi la un consult medical, să luaţi şi tratamentul prescris de medic.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – CAPRICORN

E posibil să luaţi nişte bani, dar aveţi şi de dat ca să vă achitaţi de datorii din cele lunare, dar or mai fi şi alte costuri, cheltuieli suplimentare. O să revină cineva cu o ofertă de afaceri, poate fi o colaborare şi dacă staţi bine cu timpul liber n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie de bani.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Apar surprize din partea celor care ţin la voi şi o să fiţi cu moralul sus, o să daţi randament bun la slujbă şi o să urmeze o perioadă de câştiguri. Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu şi să vă asiguraţi c-o s-aveţi unde să locuiţi împreună.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – PEŞTI

O să perfectaţi nişte acte ca să intraţi în examen, ori ca să vă puteţi angaja undeva şi o să reglaţi situaţia, o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare. nPoate daţi de o destinaţie de vacanţă la un preţ rezonabil şi faceţi o rezervare pentru weekend.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să apară cineva care să vă completeze frumos. E undă verde la călătorii şi vă puteţi deplasa şi în interes de serviciu ca se rezolvă mai uşor nişte lucruri în felul ăsta.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – TAUR

O să interacţionaţi cu nişte colaboratori cu care trebuie să fixaţi condiţiile contractuale, termene de finalizare şi alte detalii foarte importante. O să puteţi dezvolta o mai bună comunicare cu şefii c-aveţi tot interesul să-i cointeresaţi la proiectele pe care vi le-au încredinţat.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – GEMENI

Sunt acte de parafat şi o să le semnaţi fie online cu semnătură electronică, fie vă prezentaţi la sediile respective până se încheie toată tevatură. nSe pot aduna mai mulţi bani în cont şi să aveţi pentru casa şi pentru copii să cumpăraţi tot ce e nevoie.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – RAC

O să mai luaţi bani din cont să reamenajaţi un colţişor de casă, poate şi pentru c-o să aveţi un eveniment acasă şi vreţi să-i impresionaţi pe musafiri. Se poate să vă treziţi cu nişte taxe de plătit, par să fie nişte costuri suplimentare şi să trebuiască să scăpaţi de ele.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – LEU

E cineva, o persoană agreabilă care vă place aşa cum sunteţi şi care îşi doreşte să formaţi un cuplu, dacă sunteţi singuri o să vă lăsaţi, probabil, purtaţi de val. Se iveşte ocazia să vă puneţi în valoare nişte aptitudini, poate chiar să câştigaţi şi bani şi o să vă creaţi o imagine şi mai bună.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să vă exprimaţi un crez, să puneţi umărul la o activitate care ar fi spre folosul altora şi o să vă integraţi fără probleme. O să mai faceţi diverse treburi – pregătiri de sezon, pe acasă şi o să-i chemaţi poate şi pe cei apropiați la degustare.

Horoscop 20 noiembrie 2023 – BALANŢA

Un suflu de prospeţime la voi c-aveţi o stare de spirit înălţătoare poate pentru că v-aţi îndrăgostit, sau aţi aflat c-o s-aveţi un copil. Se poate să investiţi nişte bani în imaginea voastră, vă luaţi alta garderoba, vă tundeţi, schimbaţi nuanţa părului.

Articolul precedentMeteo, 20 noiembrie 2023: început de săptămână cu temperaturi de la -3 până la +3 grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 20 noiembrie 2023: euro costă 19 lei și 40 de bani, iar dolarul american 17 lei și 85 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.