Horoscop 16 septembrie: Fecioarele să nu-și plângă de milă, iar Gemenii au nevoie de mai multă stăpânire de sine

0
1368

Horoscop Berbec – 16 septembrie 2023: Te paște pericolul de a te lăsa în voia unor dorințe neîmplinite, care te tot presează de mai mult timp. Problema e că nu toate sunt benefice și nici nu vei reuși să le îndeplinești pe toate.

Horoscop Taur – 16 septembrie 2023: Este important să cauți răspunsul la întrebările care te frământă, dar fără să insiști dincolo de limitele bunului simț. Relațiile cu cei din familie ar putea fi cele mai afectate de insistențele tale.

Horoscop Gemeni – 16 septembrie 2023: Ai nevoie de mai multă stăpânire de sine astăzi, chiar dacă ți se pare că situațiile sunt banale și nu merită efortul. De fapt, nu e deloc așa și vei avea ocazia să vezi asta, după ce se va consuma situația respectivă.

Horoscop Rac – 16 septembrie 2023: Ai senzația că ești nedreptățit, că urmează anumite probleme, mai ales financiare sau legate de alte resurse de care ai nevoie acum. Ar fi bine să alungi aceste gânduri, care nu-ți aduc nimic bun.

Horoscop Leu – 16 septembrie 2023: Este important să te protejezi față de exagerările celorlalți, dar să ții sub control și propria înclinație de a forța anumite situații, cu gândul că vei reuși să rezolvi cine știe ce probleme complicate.

Horoscop Fecioară – 16 septembrie 2023: E drept că un anumit proiect de-al tău s-ar putea bloca sau nu va mai beneficia de atenția celor care te puteau ajuta. Dar nu este o soluție să te superi sau să-ți plângi de milă.

Horoscop Balanță – 16 septembrie 2023: Este o zi care te invită să culegi cioburile unor planuri și să vezi ce poți crea din ele. Așa vei înțelege că există întotdeauna mai multe variante de viitor, în afara celor pe care le-ai gândit tu, nici mai bune, nici mai rele.

Horoscop Scorpion – 16 septembrie 2023: Contează mult să ții cont de situația generală, să te adaptezi la context, în special în relația de cuplu sau alte relații importante. Degeaba încerci să te impui în fața unor apropiați, au devenit imuni.

Horoscop Săgetător – 16 septembrie 2023: Ar fi bine să nu iei în considerare gândurile negre legate de situația de la locul de muncă sau cele legate de starea ta de sănătate. De tine depinde cum vor evolua cele două domenii esențiale din viața ta.

Horoscop Capricorn – 16 septembrie 2023: Ai impresia că șansa te-a părăsit și le surâde altora și s-ar putea să ai dreptate. Chiar dacă ar fi așa, nu ai cum să te superi, pentru că a fost de partea ta mult timp și alții o așteptau.

Horoscop Vărsător – 16 septembrie 2023: Există un conflict cu potențial exploziv în familia de origine sau în relația de cuplu. Astăzi ar putea ieși la lumină detalii care să pună paie pe foc și va trebui să fii atent, ca să stingi focul.

Horoscop Pești – 16 septembrie 2023: Situația la locul de muncă nu ți se pare mulțumitoare, dar nu e nici greu de suportat. Ar fi bine să te gândești mai mult la starea ta de sănătate, decât la neplăcerile de la serviciu.

sursa : https://www.libertatea.ro/lifestyle/horoscop-azi-16-septembrie-2023-4662112


Articolul precedentMeteo, 16 septembrie. Află ce temperaturi ne așteaptă astăzi
Articolul următorCurs valutar pentru sâmbătă, 16 septembrie, 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.