Gata cu agitația și propaganda! Ne întâlnim cu toții la Secțiile de votare!

0
30

Comisia Electorală Centrală atenționează că astăzi este ultima zi în care candidații la funcția de Președinte al Republicii Moldova mai pot face agitație electorală, transmite MOLDPRES.

Administrația electorală centrală amintește că agitația electorală este strict interzisă în ziua alegerilor şi cea precedentă ei. În aceste zile nu este permisă nici apariția candidaților în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice. În același timp, CEC menționează că interdicția nu se referă la informațiile deja plasate pe internet şi pe afișele expuse anterior.

  De asemenea, în ziua alegerilor și cea precedentă, concurenții electorali nu pot efectua virări în/din contul cu mențiunea ”Fond electoral”. Continuarea agitației electorale în zilele menționate de către mass-media, concurenți electorali şi cetăţeni constituie contravenție administrativă şi se sancționează cu amendă, de la 15 la 30 de unități convenționale aplicată persoanei fizice ori cu amendă de la 35 la 50 de unități convenționale, aplicată persoanei cu funcţie de răspundere sau concurentului electoral.


Articolul precedentVinerea neagră: 2 morți și 23 „răniți” (infectați) în raionul Soroca. 1323 infectări în republică.
Articolul următorDe mâine intrăm în Postul Crăciunului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.