GALERIE FOTO: Ziua Poliției de Frontieră marcată la Soroca prin sfințirea fântânii si crucifixului din curtea sectorului Poliției de Frontieră „Cosăuți”

0
980

Ziua Poliției de Frontieră la Soroca a fost marcată la sectorul Poliției de Frontieră „Cosăuți” în prezența colaboratorilor Poliției de Frontieră și a consilierilor locali. După slujba de sfințire, cu cuvinte de mulțumire și felicitare au venit în fața celor prezenți:

Mihail Voinițchii, inspector principal, șef interimar al Sectorului Poliției de Frontieră „Cosăuți” al Direcției regionale Nord: „Aduc sincere mulțumiri tuturor celor, care au contribuit la construcția acestei fântâni și vă mulțumesc din suflet. Peste ani de zile ne vom aminti că pe 10 iunie 2020, am făcut o faptă bună și creștinească. Trăiască Poliția de Frontieră! La mulți ani tuturor polițiștilor de frontieră!”

Trofim Pîrțac, comisar-șef, șef interimar al Direcției regionale Nord: „Domnul Voinițchii a fost prezent astăzi la ședința festivă care a avut loc la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră unde a fost menționat sectorul Poliției de Frontieră „Cosăuți” ca cel mai bun sector, cu asta și vă felicit. Vă mulțumesc tuturor! La mulți ani Poliția de Frontieră!”
Melnic Andrei, consilier local: „S-au schimbat multe, dar mai avem de lucrat. Din numele administrației locale, a Primăriei, vă promit că vom depune tot efortul și străduința să contribuim la dezvoltarea celor care deja s-au făcut. Vă felicit cu ocazia sărbătorii profesionale, vă doresc succese, sănătate, spor în activitate și fără inamici la hotare!”.

Consemnare, Nicolae Cebotari

Articolul precedentVIDEO: Sfințirea fântânii polițiștilor de frontieră din Cosăuți
Articolul următorElevii soroceni sunt invitați la Tabăra de vară „E – Vacanța”!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.